Betegellátás

Bejelentkezés, kijelentkezés

Bejelentkezés, kijelentkezés a praxisban A tövényi szabályozás szerint Magyarországon mindenkinek joga egy háziorvoshoz bejelentkezni. A területi ellátási kötelezettséggel bíró praxisokban a területileg oda tartozó beteget a háziorvos köteles fogadni, a területen kívüli betegek esetében a háziorvos szabadon dönthet, hogy fogadja-e a beteget. Praxisunkban a nagy betegforgalom miatt csak területileg hozzánk tartozó betegeket fogadunk.
A bejelentkezéshez TAJ kártyával kell a rendelésen személyesen megjelenni, lehetőség szerint a korábbi orvosi dokumentációval. Adatait rögzítjük a számítógépes rendszerben illetve kitöltjük és a későbbiekben postázzuk régi háziorvosának a törzskarton kikérőt. Kijelentkezés esetében új orvosánál ugyanez történik, a Kikérő alapján mi adjuk ki vagy postázzuk a kartonját.

  • A hozzánk tartozó utcák listáját ide kattintva megtekintheti. TEK lista

Beutalások rendje

Amennyiben a panaszok és tünetek alapján vizsgálatok vagy konzílium szükségessége merül fel, különböző vizsgálatokra utalhatjuk. A viszgálatok jelentős részére időpont szükséges. az esetek egy részében ezt már a rendelés során megkérjük, más esetekben ezt Önnek kell megtennie. A teendőket a rendelés során mindíg tisztázzuk. A vizsgálatra feltétlenül vigye magával beutalóját, különben nem tudják ellátni! A kapott eredménnyel jelentkezzen nálunk kontrollra.
A beutalás orvosi döntés, általában a beteg által nem kérhető. Kiadása orvos-beteg találkozáshoz és vizsgálathoz kötött. Kivételt jelent, ha pl. kontrollra visszarendelték.


Hívások, otthoni látogatás

AmAzok a betegek akik életkoruk vagy betegségük miatt a rendelésen megjelenni nem tudnak hívást adhatnak le, illetve otthoni látogatásokat egyeztethetnek személyesen.
Sürgős betegségek esetében kérjük vegyék figyelemben, hogy a vizit csak a rendlés után, illetve délutáni rendelés esetén előtte történik, így sürgősebb esetben az ügyelet kihívását javasoljuk.
A hívást reggel 9 óráig kell leadni a rendelő telefonszámán (258-5152). A látogatásra délelőtti rendelés esetén 13 és 16 óra között, délutáni rendelés esetén 13 és 15 óta között kerül sor.

  • 1173 Budapest, Egészségház utca 3., Telefonszám: 256-6272, Rendelési idő: 0-24 óráig
  • Ijesztő, súlyos betegségre utaló tünet, súlyos baleset esetén a mentőket kell hívni: 112 (régi szám 104)

További szolgáltatásaink


Előjegyzés

A törvény által előírt előjegyzési rendszer használatával a várakozási idő rövidebb lesz, a rendelés gördülékenyebbé válik.


Jogosítvány

Első jogositvany megszerzésének feltételei, a hosszabbításhoz szükséges vizsgálatok, érvényesség ideje, díjak.


Foglalkozás-egészségügy

Kinek szükséges foglalkozás-egészségügyi ellátás, kinek nem, milyen lehetőségeket tudunk biztosítani rendelőnkben.